Бранителят на Лудогорец - Оливие Вердон бе доволен от класирането на тима в групите

...
Бранителят на Лудогорец - Оливие Вердон бе доволен от класирането на тима в групите
Коментари Харесай

Вердон си пожела Юнайтед в ЛЕ

Бранителят на Лудогорец - Оливие Вердон бе удовлетворен от класирането на отбора в групите на Лига Европа.

Защитникът осъществя дузпа в 120-ата минута, с която отборът се класира напред. Сега националът на Бенин желае да играе срещу Манчестър Юнайтед в груповата фаза. 

“Очаквахме сложен мач през днешния ден. И в Разград не беше елементарно. Знаехме, че и с теренът ще ни е комплицирано, само че считам, че заслужихме да продължим. Може би не успяхме да се приспособяваме задоволително бързо и ни вкараха ". 

" Не знам при първия гол дали нямаше засада, само че няма да се оправдаваме. Важното е, че се класирахме. Всичко може да се случи в мач, само че би трябвало да останеш мощен. Горд съм с всеки един през днешния ден. Днес като че ли имаше повече вода на игрището от през вчерашния ден на тренировката. Това е част от футбола. За тях е по-лесно, тъй като постоянно играят тук. Взех топката с убеденост за дузпата. Трябва да имаш студен разсъдък в подобен миг. Опитаха да ме разфокусират, само че аз не се разсеях. Искам да играя против Манчестър Юнайтед, това е огромен клуба. Ще са сложни мачове, несъмнено е. Днес страдахме дружно, само че опитът е доста потребен ”, сподели Вердон.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР